Yangın Merdiveni kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın tatminkâr standartlara ve yönetmeliklere yaraşıklı olup olmadığını tayin etmek bâtınin etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar konulevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar yürekeride sarılmış kalabilir.

Yangın kapısı acil çıkış muhtevain kullanılacaksa o ahit mukteza koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Ancak kullanıcı skorsı 50 kişiyi sabık katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

 Strüktürnın müşterek merdivenlerinin yangın ve gayrı acil hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden yapılmıştır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan ali mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Panik barlı yangın çıkış bapsı ürünümüz ise adından da anlaşılacağı gibi o ne bir yangın anında rastgele bir ürkü yapmadan çıkış noktasına kolayca ulaşılabilecek düzeyde mutasavvertır. Kullanım kolaylığı sunduğu bâtınin yeğleme edilen modellerimiz arasındadır.

Öncelikli olarak yangın kapkaloriın yangına uzun süre dayanıklılığını yoklama etmeniz gerekmektedir. Yangın kapısını satın almış olduğunız Yangın Kapısı Fiyatı firma size bu konuda malik olduğu sertifikaları görevlendirmek zorundadır. Sizler bile bu sertifikalara bakılırsa aksiyon ederek en müsait yangın kapkaloriı yeğleme etmelisiniz.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının öbür bir önemli sebebi de rastgele bir sirkat vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları için kolaylıkla açılabilmektedir.

Yangın vakaları birbunca konstrüksiyonda en kesif mukabillaşılan ve ciddi tehlikelere maksat açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çaldatmaışma alanlarında emniyetliğin esenlanması lakinçlanır.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yerının kategorik olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Report this wiki page